Peuter ochtend

(opgelet , geen Peuter Ochtend tijdens de zomervakantie)

Hi mams en paps ! Onlangs zijn wij gestart met een heuse Peuter Ochtend en dit is een geweldig succes !

De peuter ochtenden vinden steeds plaats op woensdag ochtend vanaf 9u30 en zijn een waar fenomeen onder onze bezoekers . Mama’s kunnen leerrijke ervaringen met elkaar uitwisselen en je kleintje kan heerlijk de speeltuin ontdekken zonder grotere kinderen in de buurt . Het spelen onder leeftijdsgenootjes bevordert de ontwikkeling en zodoende kunnen zij in alle rust andere kindjes in hun buurt leren tolereren . Ook zeer aan te raden om kennis te maken met een speeltuin in het algemeen voor de eerste indrukken .

Unieke sfeer

Door al die mini Deugenietjes aan het “werk” te zien hangt er een ongelooflijk happy uniek sfeertje dat je echt een keer eens moet ervaren 😊 .

Breng gezellig wat vriendinnen mee of die leuke grootouders want het gaat een heel pakje minder druk zijn en lekker gezellig .

Attracties

Den Deugeniet heeft de grootste peuterzone van de BeNeLux en probeer gerust enkele grotere attracties samen met je peuter . Je zou ervan versteld staan hoe leuk ze het vinden op mama’s schoot van een glijbaan te glijden . O ja , voor jullie naar huis vertrekken . Doe zeker een rondje op de paardenmolen , die is echt geweldig gaaf !

🤩 Bekijk de openingsuren

Lekkere gerechtjes om jullie dag te starten

De ochtend kan al eens wat hectisch verlopen . Een vermoeiend nachtje achter de rug of snel je 1ste kindje haastig naar school gebracht 🏎

Bij Den Deugeniet aangekomen kan je heerlijk tot rust komen . Samen met je kindje naar het ballenbad terwijl onze koks wat lekkers voor jullie maken . Allerhande gerechten zijn mogelijk . Van een luchtig ontbijtje tot een volwaardige maaltijd . Voor jou alleen of lekker samen delen met je kindje 😙

Hoe dan ook , jullie gaan prachtige herinneringen maken 🥰

👵👴
Geweldig om grootouders mee te nemen
😌
Veel rustiger dan het weekend
👶
Je jongste kindje quality time
🚫
Geen grote kinderen
🗺
Ontdekkend spelen
🧒
Perfect voor de ontwikkeling
🔍
Onderzoeken
🕺
Uniek sfeertje
📚
Eerste stapjes , motoriek
🆓
Volwassenen gratis
🆓
Kindjes <2 jaar gratis
👧
Kindjes 2,3,4 jaar €5
😴😄
Blijf zolang je wilt of tot het dutjes tijd is natuurlijk
WordPress Video Lightbox Plugin