De ideale speeltuin

Reuze peuterstad

De kleinste Deugenietjes t.e.m. 3 jaar kunnen vriendjes ontdekken of lekker stoeien met mama en papa in hun eigen reuze peuterstad.

Met een kleurrijk ballenbad, glijbanen, mini-trampolines, springkasteeltje, … heerlijk op de loopfietsjes of spelen in de mysterieuze ballonnenkamer.

Tussendoor kunnen ze lekker op adem komen in het magische filmtheater en hier de wilde avonturen van al hun helden volgen!

Grotere deugenieten

De grotere Deugenieten kunnen zich uitleven op de reusachtige springkastelen, trampolines, dansen in de glow-in-the-dark disco of ze worden een ster op het kidspodium.

Ze kunnen lekker lopen door de sublieme speelstructuur met allerlei hangbruggen, shotters, twisters en naar beneden razen op de super slides. Of heerlijk creatief knutselen in het schooltje of een prachtig kasteel bouwen met de giga-blokken.

Enorme buitenspeeltuin

Ontspannen op het zonnige terras met een lekker fris drankje, smullen van een snack of de tijd nemen voor een fantastisch zomers gerecht à la minute klaargemaakt door onze gedreven koks

De kinderen dollen in de gigantische zandbak met zijn vele klimtorens, hangbruggen, survival parcours, kabelbaan, mega schommels, onder de grond in een doolhof van tunnels of hoog erboven in de 16 meter hoge uitkijktoren!

Forten bouwen met de werkkranen, salto’s op de trampoline of hard crossen met de trikes.

Even aan tafel uitblazen?

😌
Zet je neer en ontspan op de elegante zwarte loungebanken en zetels.
💻
Surf op het internet via onze gratis WI-FI toegang.
🍻
Surf op het internet via onze gratis WI-FI toegang.
Grote tv schermen, zodat u nooit een sportmoment hoeft te missen.

Heerlijke maaltijden

Even geen zin om zelf achter het fornuis aan de slag te gaan, dan toveren onze koks de meest uiteenlopende heerlijke maaltijden uit hun koksmuts.

Stoofvlees frietjes, fish sticks, vol-au-vent, hamburger frietjes, duo kaaskroket/garnaalkroket, enz…

Bovendien bieden wij u dag na dag verse salades en pastagerechten of maak uw keuze op onze suggestiekaart.
Hier vindt u elke week opnieuw smakelijke creaties. Voor de kleine honger hebt u ruim de keuze uit onze uitgebreide snacks, croques, broodjes en panini’s.

Wil jij ook komen spelen in
Den Deugeniet? 🤩

Kom samen met je klas op schoolreis naar Den Deugeniet. Wij zorgen voor een spetterende dag waar je nog lang over zult napraten!

Of, reserveer nu je verjaardagsfeestje en tel af naar de dag die jij en je vriendjes nooit zullen vergeten!
Bekijk snel onze verschillende feestformules.

Boek je schoolreis Bekijk onze feestformules
WordPress Video Lightbox Plugin