Win een all-inclusive schoolreis in onze gigantische speeltuin mét toezicht!

Doe mee en maak kans om met je hele school* GRATIS in onze binnen- en buitenspeeltuin te spelen! Geniet van hapjes, drankjes en een geheim extraatje, ook voor de juf of meester inbegrepen! Jij kiest zelf wanneer je de schoolreis plant!

Maar wacht niet te lang! De actie loopt tot 29 juni. Daarna maken we die winnaar via mail bekend. Als je al een schoolreis gepland hebt bij Den Deugeniet, wordt die zo misschien gratis!

*Tot 200 leerlingen

Doe mee aan de wedstrijd!

Kom mee binnen- of buitenspelen in onze 10.000m2 grote speeltuin!

Den deugeniet is al jaren de favoriet bij alle kinderen. Met onze +50 attracties zal je moeite hebben om je leerlingen weer naar huis te krijgen.

Win een schoolreis die je leerlingen nooit zullen vergeten terwijl je zelf even ademruimte krijgt.

De juf of meester mag lekker ontspannen terwijl de kids spelen!

Hou een oogje in het zeil vanuit onze lunchroom. Geniet - gratis - van heerlijk eten en drinken, ontspan en laat de kinderen zich amuseren.

Maak ook gebruik van onze gratis WiFi toegang. Er zijn grote tv schermen, zodat je nooit een sportmoment hoeft te missen.

Bovendien bieden wij je dag na dag verse salades en pastagerechten of maak uw keuze op onze suggestiekaart.

Hier vind je elke week opnieuw smakelijke creaties. Voor de kleine honger heb je ruim de keuze uit onze uitgebreide snacks, croques, broodjes en panini's.

Wat anderen zeggen over Den Deugeniet

"Mooi of slecht weer. De zomer kan soms wisselvallig zijn. Bij Den Deugeniet is het prachtig op het terras en heerlijk binnen. Zalig om ook eens af te spreken met vriendinnen, ideaal voor kindjes EN mama’s"

- Hannelore

"Ik ben vaste klant samen met mijn geweldige neefjes! Zo blijf ik hun favoriete nonkel! Ze kunnen er uren blijven spelen. De mama en de papa zijn achteraf ook content met 2 kids die moe en rustig zijn 's avonds!“

- Frederik

"Ons dochtertje van 3 krijgt maar geen genoeg van de grote speeltuin! En wij ook niet want wij kunnen genieten van onze quality time samen op het gezellige terras."

- Hannah & Kevin

Waar wacht je nog op?

We maken de winnaar via mail bekend! Als je al een schoolreis gepland hebt bij Den Deugeniet, wordt die zo misschien wel gratis.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds