De ideale speeltuin het ganse jaar door!

Beleef een heerlijke dag met je kinderen, familie of vrienden!

Een binnenspeeltuin van maar liefst 5000m² vol met fantastische avonturen! Den Deugeniet is een binnen- en buitenspeeltuin met oog voor zowel jong als oud.

Dit kan je herkennen in zowel de gerechten, het onthaal, de service en de jonge omkadering van de speeltuin.

REUZE PEUTERSTAD

De kleinste Deugenietjes t.e.m. 3 jaar kunnen vriendjes ontdekken of lekker stoeien met mama en papa in hun eigen reuze peuterstad. Met een kleurrijk ballenbad, glijbanen, mini-trampolines, springkasteeltje, … heerlijk op de loopfietsjes of spelen in de mysterieuze ballonnenkamer. Tussendoor kunnen ze lekker op adem komen in het magische filmtheater en hier de wilde avonturen van al hun helden volgen!

DE GROTERE DEUGENIETEN

De grotere Deugenieten kunnen zich uitleven op de reusachtige springkastelen, trampolines, dansen in de glow-in-the-dark-disco of ze worden een ster op het kidspodium.
Ze kunnen lekker lopen door de sublieme speelstructuur met allerlei hangbruggen, shooters, twisters en naar beneden razen op de super slides. Of heerlijk creatief knutselen in het schooltje of een prachtig kasteel bouwen met de giga-blokken.

Onze stoere jongens en meisjes glijden van de torenhoge snowglider, racen in de zandbuggy's, maken een vlucht met de helikopters of duiken van de supersnelle inktzwarte glijbaan.

Even aan tafel uitblazen?

  • Zet je neer en ontspan op de elegante zwarte loungebanken en zetels.

  • Surf op het internet via onze gratis WI-FI toegang.

  • Geniet van een verfrissend drankje.

  • Grote tv schermen, zodat u nooit een sportmoment hoeft te missen.

HEERLIJKE MAALTIJDEN

Even geen zin om zelf achter het fornuis aan de slag te gaan, dan toveren onze koks de meest uiteenlopende heerlijke maaltijden uit hun koksmuts. Stoofvlees frietjes, fish sticks, vol-au-vent, hamburger frietjes, duo kaaskroket/garnaalkroket, enz… Bovendien bieden wij u dag na dag verse salades en pastagerechten of maak uw keuze op onze suggestiekaart. Hier vindt u elke week opnieuw smakelijke creaties. Voor de kleine honger hebt u ruim de keuze uit onze uitgebreide snacks, croques, broodjes en panini's.

ENORME BUITENSPEELTUIN

Bij mooi weer is het ook heerlijk genieten in de enorme buitenspeeltuin. Ontspannen op het zonnige terras met een lekker fris drankje, smullen van een snack of de tijd nemen voor een fantastisch zomers gerecht à la minute klaargemaakt door onze gedreven koks.
De kinderen dollen in de gigantische zandbak met zijn vele klimtorens, hangbruggen, survival parcours, kabelbaan, mega schommels, onder de grond in een doolhof van tunnels of hoog erboven in de 16 meter hoge uitkijktoren!
Forten bouwen met de werkkranen, salto's op de trampoline of hard crossen met de trikes.

Hopelijk mogen wij u snel
verwelkomen in ons speelparadijs!